Salutació del Batle

Portal de Transparència

Organigrama

Serveis

Tràmits i Documents

Enllaços d´interès

Guia de carrers

Contacte

Mapa de la web


Avís Legal

L'Ajuntament de Consell , mitjançant els dominis consell.es, consell.cat i consell.net i ajconsell.net, facilita informació d'interès general del municipi de Consell i, en particular, informació i gestions pròpies de l'administració municipal.

L'Ajuntament de Consell realitza tots els esforços necessaris per evitar errors i, en el seu cas, corregir-los o actualitzar-los amb la major brevetat possible. No obstant, no pot garantir llur inexistència ni que el contingut de la informació es trobi permanentment actualitzat.

L'Ajuntament de Consell no es responsabilitza de l'accés o ús dels continguts. Igualment, l'Ajuntament de Consell no es responsabilitza dels accessos i continguts que apareguin als enllaços a altres dominis que s'inclouen a consell.net .es .cat

La informació proporcionada té caràcter merament orientatiu i en cap cas podrà ser vinculant per a la resolució dels procediments administratius, que es trobarà subjecta exclusivament a la normativa que sigui d'aplicació.

L'ús no autoritzat expressament de la informació continguda en el domini, així com els perjudicis que es poguessin ocasionar als drets de propietat intel•lectual i industrial de l'Ajuntament de Consell, podrà originar l'exercici per aquest de les accions que legalment procedeixin.

Coordenades UTM 31N ETRS89: 483985, 4390982 m. @2016 Ajuntament de Consell. Reservats tots els drets.
Avís Legal / Protecció de dades